Geza Weisz onder indruk van Kees Tol

Foto: RTLGeza Weisz was erg onder de indruk van het acteerspel dat Kees Tol liet zien tijdens de opnames van Verliefd op Ibiza de serie, die morgenavond in première gaat op SBS 6. Dat vertelt de acteur in Spits. Tol doet het volgens Weisz erg goed. “Kees heeft me echt verbaasd. Ik deed ook auditie met Kees en ik kan je zeggen: ik was ’flabbergasted’ over hoe goed hij kan spelen. Dat zeg ik niet om hem op te hemelen, maar hij reageert echt heel goed en is fijn om mee te spelen“, zegt hij.

Vooral op de samenwerking met Georgina Verbaan had hij zich verheugd. “Ik vind het heel leuk om het Georgina Verbaan te mogen spelen. Waarom? Ja, dat spreekt toch voor zich? Georgina is één van de beste actrices van het land.”

Wat de kijkcijfers gaan doen, weet hij niet. “Ik ben ook wel heel benieuwd wat het gaat worden. Kijk, als het niet gaat scoren, lig ik daar alleen geen nachten wakker van, maar ik denk zenderbaas Remko van Westerloo wel.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen