Maureen du Toit slaat nieuw aanbod SBS af

Foto: SBS/ElvinMaureen du Toit heeft het aanbod om opnieuw bij SBS 6 te komen werken afgeslagen. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Story. Du Toit werd vorig jaar ontslagen bij Hart van Nederland, maar SBS 6 heeft haar benaderd voor een ander programma. Ze zei ‘nee’. “Het heeft niets te maken met wrok, maar veel meer met het feit dat mijn leven er tegenwoordig heel anders uitziet. Sinds een paar maanden werk ik voor het bedrijf Flare Media, waar ik een creatieve taak heb“, legt ze uit.

De presentatrice houdt zich bezig met het bedenken en ontwikkelen van nieuwe programma’s. “Fantastisch om te doen, en ik ervaar het als een enorme uitdaging. Het geeft veel voldoening als een nieuw concept uiteindelijk is gevormd en vervolgens wordt verkocht aan een zender.”

Een comeback als presentatrice sluit ze niet uit. “Komt er ooit nog eens een leuk aanbod, dan zal ik dat zeker niet meteen van tafel vegen. Voorwaarde vind ik dan wél dat ik het leuk moet vinden. Ik ga niet ene programma presenteren omdat ik zo nodig met mijn gezicht op tv moet.”

Ik heb een poosje Recht van Nederland gepresenteerd. Dat vond ik geweldig om te doen Ook een programma waarin vermissingen centraal staan, past voor mijn gevoel wel in mijn straatje.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen