Rapport voor mijn Ouders naar Tsjechië en Wit-Rusland

Foto: KROHet format van de Rob Kamphues-show Rapport voor mijn Ouders is verkocht aan het buitenland. Zowel de Tsjechische publieke omroep Ceská als de Wit-Russische zender ONT gaan een eigen versie maken. Dat heeft de KRO vandaag laten weten. Endemol-directeur Laurens Drillich verwacht dat meer landen volgen. “De pilot van Rapport voor mijn Ouders trok al veel aandacht en dankzij het succes van de eerste serie in Nederland is de belangstelling nog groter geworden.

Producent Endemol beschouwt Rapport voor mijn Ouders als een format met internationale potentie. In oktober zal het programma onder de titel Grading Mom & Dad prominent worden gepresenteerd op de televisiebeurs MIPCOM in Cannes.

Endemol heeft het programma ontwikkeld in samenwerking met de KRO.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen