HP Officejet Pro X: de snelste desktop printer ter wereld

Foto: RTLHP heeft haar nieuwe printerlijn Officejet Pro X gelanceerd in Nederland. De Pro X is niet zo maar een printer, maar een printer met een notering in het beroemde Guinness World Records-boek.

Met een snelheid tot 70 pagina’s per minuut is de HP Officejet Pro X namelijk de snelste desktop printer ter wereld. En dat tegen de helft van de drukkosten in vergelijking met laserprinters. HP stelde Mediacourant in de gelegenheid om de printer te testen.

Gebruiksgemak

Eenmaal uitgepakt maakt de HP Officejet Pro X indruk met haar solide en stijlvolle uiterlijk. Net als alle moderne printers, beschikt ook deze printer over een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel met touchscreen.

De HP Officejet Pro X bewijst zich al gelijk als een ster in gebruiksgemak met het eenvoudige installatieproces. In enkele stappen is de printer aan te sluiten op het WiFi-netwerk, zodat eenvoudig draadloos geprint kan worden.

Printsnelheid

Het speerpunt van de printer is de printsnelheid en deze wordt dan ook direct op de proef gesteld. De vermelding in het Guinness World Records-boek is meer dan verdiend, want niet alleen in zwart-wit, maar ook in full color vindt het papier snel zijn weg uit de machine.

Zelfs de in kantoren veel gebruikte laserprinter lijkt de HP Officetjet Pro X niet bij te kunnen benen. Een flink pluspunt voor alle MKB-bedrijven, die hun productiviteit een boost willen geven.

Kwaliteit

Hoewel het kantoor in de meeste gevallen geen oase van rust is, past de printer ook thuis in een stille omgeving. Omdat het papier beweegt en de printerkop niet, is het apparaat bijzonder stil.

Geheel niet onbelangrijk is uiteraard de printkwaliteit, maar ook daar stelt de HP Officejet Pro X niet teleur. De printer print levensechte kleuren, die documenten een stijlvol karakter geven.

Voordelig

Deze voordelen in beschouwing nemende, zou men een flinke kostenpost verwachten, maar niets is minder waar. HP adverteert ermee dat de HP Officejet Pro X juist dé manier is om te bezuinigen op printerkosten.

Op eenvoudige wijze print het apparaat tweezijdig om verspilling te voorkomen. Bovendien claimt HP dat een kleurenpagina uit de printer ongeveer twee keer zo voordelig is als een kleurenpagina uit een laserprinter.

Uiteraard kan de Officejet Pro X ook kopiëren, scannen en faxen. Klik hier voor meer informatie.

Meer in Advertorial

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen