Peter van der Vorst lag uren wakker van kijkcijfers

Peter van der Vorst heeft woensdagmorgen uren wakker gelegen in afwachting van de kijkcijfers van zijn nieuwe dinsdagavondreeks Verslaafd. Dat heeft hij bekend aan RTL Boulevard. Van der Vorst was super nerveus. “Ik was om kwart voor zes al wakker en toen dacht ik: ik moet gewoon weer in slaap vallen, want het duurt nog twee uur, maar dat lukte dus niet meer. Uiteindelijk probeerde ik via mijn mobieltje op die site te komen om half acht, maar dat lukte ook steeds niet.

Toen kwam plotseling het goede nieuws. “Ineens kreeg ik een sms van een collega en die had de cijfers al gezien, dus dat was gewoon feest natuurlijk.”

In Verslaafd helpen Van der Vorst en Jimmy Geduld mensen van hun verslaving af. “Ik ben nog nooit zo zenuwachtig geweest. Het is zo’n gevoelig onderwerp. We zijn maanden met die mensen opgetrokken en je voelt je als maker van zo’n programma ook verantwoordelijk.”

Dan hoop je ook nog dat er veel mensen kijken en dat het iets losmaakt. Dat is allemaal gelukt.”

Er keken 1,7 miljoen mensen naar Verslaafd, dat daarmee een heuse kijkcijferhit is.

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen