Charly en Edsilia vieren kerst met de EO

Foto: Jean-Pierre HeijmansCharly Luske en Edsilia Rombley zijn twee van de sterren die dit jaar optreden tijdens het jaarlijkse muziekspektakel Kerstfeest op de Dam van de EO. Ook Danny de Munk en Anita Meyer zijn van de partij. Dat heeft de omroep vandaag laten weten. Tijdens de derde editie van de muzikale tv-show vertolken artiesten het kerstverhaal met klassieke en moderne kerstliederen. Daarnaast laten zij hun hart spreken door ieder een project van het Leger des Heils te bezoeken. 

Bert van Leeuwen presenteert ook dit jaar het 75 minuten durende EO-kerstprogramma. Nieuw is de rol van reporter die is weggelegd voor presentatrice Mirjam Bouwman. Zij doet verslag vanaf een andere locatie in Amsterdam.

Kerstfeest op de Dam is dinsdagavond 24 december om 21.30 uur bij de EO te zien op Nederland 1.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen