Gordon zegt RTL Boulevard en RTL Late Night af

Gordon heeft deze week zijn optredens in RTL Late Night en RTL Boulevard afgezegd, omdat hij te vaak op televisie is. Dat heeft de entertainer laten weten op 3FM. Gordon is veel op tv. “Ik vind het zelf ook heel veel. Ik heb dinsdagavond RTL Late Night afgebeld en ze wilden dat ik woensdagavond aan de desk kwam bij RTL Boulevard om over Profiel te praten, maar ik moet mezelf maar in bescherming nemen. Op een gegeven moment zit je in elk programma en dat is natuurlijk niet goed.

Het kan ook een overkill veroorzaken, aldus Gordon. “Dat is niet handig. Je moet ook voorzichtig zijn met de mensen waar je mee werkt. Daar heb ik ook een discussie over gehad met Erland.”

Gordon doelt op RTL 4-baas Erland Galjaard. “Maar hij zegt ook: ‘Kijk naar Linda of Wendy, die doen soms ook drie of vier programma’s tegelijk. Martijn Krabbé ook.‘”

Ik vertrouw daar maar op dat het allemaal goed is, maar ik word er zelf ook gek van. Ik zie de hele focking dag die promo’s voorbijkomen. Ik word er gek van.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen