Nieuwe koers voor Radio Veronica

Foto: Daniel Ashes

Radio Veronica vaart vanaf maandag een nieuwe koers. De zender krijgt een aangescherpte muziekmix met meer variatie, een vernieuwde vormgeving, een opgefriste huisstijl en een aangepaste DJ-line-up. Dat heeft ze vandaag laten weten. Het station blijft vooral klassiekers uit de 90’s en 00’s draaien, “maar er is ook ruimte voor muziek van huidige Top 40 artiesten. Daarnaast zorgt de inzet van een nieuw jinglepakket voor een energieke, eigentijdse sound.” 

Tevens programmeert Radio Veronica vanaf maandag een groot aantal nieuwe programma’s. Lindo Duvall zal elke werkdag tussen 09.00 en 12.00 uur te horen zijn en Patrick Kicken van 13.00 tot 16.00 uur.

Mark van der Molen wordt de nieuwe sidekick in het programma van Rob van Someren en krijgt daarnaast elke werkdag zijn eigen programma tussen 19.00 tot 21.00 uur.

538-DJ Martijn Muijs is een nieuwe aanwinst bij Radio Veronica en zal vanaf december elke werkdag tussen 21.00 en 00.00 uur op de zender te horen zijn.

Met het ingaan van de nieuwe programmering neemt Radio Veronica afscheid van DJ’s Erwin Peters, Luc van Rooij en Dennis Hoebee. Met Bart van Leeuwen wordt gesproken over een alternatief programma.

Zenderbaas Niels Hoogland: “Radio Veronica is altijd een eigentijds radiostation geweest. Dit betekent van tijd tot tijd vernieuwen en aanpassen met als doel nog meer luisteraars dagelijks een goed gevoel te geven met een unieke muziekmix, humor en spraakmakende acties.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen