Johannes Rypma ijdel door The Voice

De Friese Johannes Rypma is door zijn deelname aan The Voice of Holland behoorlijk ijdel geworden. Dat vertelt de zanger in weekblad Privé. Rypma wil er tegenwoordig echt goed uit zien. “Voordat ik bekend werd door The Voice of Holland was ik nog niet echt ijdel. Gewoon ’s ochtends met een petje op in mijn werkkleding naar mijn job. Maar tegenwoordig kennen veel mensen mij en kijken meer naar me als ik langsloop. Ik kijk nu heel goed wat ik die dag zal aantrekken.

Daar is hij totaal in veranderd, aldus Rypma. “Ik draag nu kleding van Lola Brood, die een aparte lijn Rock ’n Roll Junkie heeft.”

In mijn haar smeer ik ook geen gel meer, maar was. Bij een shoot voor l’Homo van Linda de Mol werd mij geadviseerd dit te doen omdat het beter zou staan.”

Daar ben ik totaal in veranderd.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen