Humberto Tan blijft boven de 700.000

Humberto Tan heeft afgelopen week wederom niet onaardig gescoord met zijn talkshow RTL Late Night op RTL 4. Er keken gemiddeld 711.000 mensen, het op een na hoogste weekgemiddelde tot nu toe. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. RTL Late Night scoort vooral goed op avonden met een ijzersterke lead-in is, namelijk donderdag na Geer en Goor en vrijdag na The Voice of Holland. Maandag, na het veel minder bekeken Bones, zat Tan op slechts 381.000 kijkers.

Vorige week behaalde Tan een record met RTL Late Night, toen er gemiddeld 770.000 mensen inschakelden. De enige andere keer dat de talkshow boven de 700.000 zat, was in week één. Toen keken er 703.000 mensen.

Als de veel bekeken vrijdag niet wordt meegerekend, kwam het weekgemiddelde van RTL Late Night overigens uit op 563.000 kijkers. Vorige week was dat 645.000.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen