Bijna half miljoen kijkers voor Comedy Kids

Foto: RTLHet programma Comedy Kids met Angela Groothuizen is zaterdagavond om zeven uur met 494.000 kijkers van start gegaan op RTL 4, goed voor 10,7 procent marktaandeel. Dat is 42 procent onder het avondgemiddelde van het tv-station. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Comedy Kids veroorzaakte een kijkcijferdal in de programmering van RTL 4. Eigen Huis en Tuin trok direct ervoor 706.000 kijkers, terwijl het Half Acht Nieuws erna 860.000 kijkers scoorde.

Comedy Kids, onderdeel van een campagne van Stop Aids Now, biedt een podium aan kinderen die echte lolbroeken zijn. Zij worden begeleid door Ruben van der Meer, Martine Sandifort en Carlo Boszhard. De grote finale is op 24 november.

Op prime time was RTL 4 heer en meester. Holland’s Got Talent was goed voor maar liefst 1,8 miljoen kijkers.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen