Henkjan Smits heeft geen spijt van SBS-exit

Foto: Nick van OrmondtHenkjan Smits heeft er geen spijt van dat hij vorig jaar is vertrokken bij SBS 6. Dat vertelt het professioneel jurylid in weekblad Party. Eigenlijk liep zijn contract tot volgend jaar, maar beide partijen gingen vorig jaar uit elkaar. “De spanning van het maken van een tv-programma vind ik geweldig. Op televisie komen daarentegen is niet zo boeiend en voor mij niet zaligmakend. Ik wil pas weer terug op tv als er een leuk programma voor me is. SBS 6 had dat niet voor mij.”

Smits had er voor zijn gevoel alles aan gedaan. “De programma-ideeën die ik zelf heb bedacht en natuurlijk leuk vind, waren niet goed volgens de commerciële zender. ‘Prima’, dacht ik toen. ‘Dan houdt het op’.”

Nu is hij druk met de Business X-Factor, waarin hij het beste uit zakenlui haalt. “Ik merk dat ik daar in mijn element ben. Ik krijg er een adrenalinerush van.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen