Albert: ‘Succes Johnny triest voor SBS 6’

Foto: RTLAlbert Verlinde vindt het heel ’triest’ voor SBS 6 dat haar ex-presentator Johnny de Mol nu zo veel succes heeft bij RTL 4. Dat vertelde hij gisteren in RTL Boulevard. De Mol scoort bij RTL 4 als een tierelier met SynDROOM. “Het is vooral zo pijnlijk omdat SynDROOM, het programma waarmee hij nu 1,8 miljoen kijkers scoort, een van de redenen is dat hij weggegaan is bij SBS. Eigenlijk zag SBS dat programma niet zitten dat Johnny dat ging maken“, aldus Verlinde in zijn show.

De Mol kon daar niet mee leven, stelt Verlinde. “Hij had zoiets van: ‘Ik heb al een hele erfenis, ook met Down met Johnny.’ En natuurlijk komt er ook bij dat er dramaseries gemaakt zouden worden, maar de zender was nog niet bereid om dat pakket aan hem te geven.”

Daar trok De Mol zijn conclusies uit. “Johnny wilde toch door, dus SynDROOM is de indirecte reden dat hij overgestapt is naar RTL, omdat hij het daar wel mocht kijken.”

Als je dan als SBS zit te kijken en je ziet elke donderdag die 1,8 miljoen voorbijkomen, dan is dat heel triest.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen