Gordon wil niet met Gerard naar SBS 6

Gordon stapt niet over naar SBS 6 als zijn tv-collega Gerard Joling daar weer een exclusief contract tekent. Dat heeft de entertainer laten weten op 3FM. RTL 4 wil dolgraag een vervolg op hun tv-hit Effe Geen Cent Te Makken, maar Joling praat nu met SBS. “Er is nog niets beslist. Er zijn wel gesprekken gaande tussen Gerard en mij. Het probleem zit hem in de logistiek, namelijk op welke zender we het gaan doen. Ik ga sowieso niet naar SBS. Ik ben RTL gewoon. That’s it.

Volgens Gordon heeft Joling al een aanbieding gekregen van SBS. “SBS wil Gerard natuurlijk heel graag weer inlijven. Dat begrijp ik ook wel, maar je moet gewoon heel goed nadenken dat dit een goud concept is. Dat was het zes jaar geleden ook al.

 

Joling krijgt van Gordon één advies. “Als hij dat doet, is de serie om zeep geholpen. Dat moet hij dus gewoon niet doen. Nu maar hopen dat hij de juiste beslissingen maakt.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen