‘Christina Curry moet volwassen zijn’

Foto: SBSDick Jol vindt dat Christina Curry volwassener had moeten reageren op de onthulling in de nieuwe SBS 6-show Welkom bij de Kamara’s. Dat zegt de oud-voetbaltrainer op 538. De BN’ers dachten tijdens de opnames bij een authentieke stam in Afrika te zitten, maar na drie weken bleek dat ze gefopt waren door Nederlandse acteurs. “Volgens mij vond iedereen het geweldig, alleen Christina reageerde wat onhandig. Papa was ook boos, mama ook boos“, zegt Jol cynisch.

Onnodig, vindt hij dat. “Zij zat er gewoon echt heel diep in en dan is het best een tegenvaller. Maar goed, je moet daar ook volwassen in zijn. Ze is geen 12, maar 23 of 24 en dan moet je er gewoon mee om kunnen gaan.”

Vader Adam Curry kondigde aan dat hij producent Reinout Oerlemans wil slaan. “Papa wordt boos, want die heeft haar gestimuleerd om mee te doen omdat het een ervaring is. Maar papa moet niet zo reageren, punt. Papa komt niet voor de eerste keer in contact met Hilversumse ideeën.

Curry was onder meer boos, omdat ze vanwege de tradities van de stam ook met blote borsten rondliep. “Er liepen veel stamleden met blote borsten en zij deed dat ook, omdat ze er helemaal in zat. Daar kies je toch zelf voor?

Welkom bij de Kamara’s begint zaterdag op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen