Ferry Doedens gunt Kees Tol tv-prijs

Ferry Doedens vindt het niet erg dat niet hij, maar Kees Tol vorige week vrijdag met de Televizier Talent Award naar huis ging. Dat heeft de soapacteur laten weten op Q-music. Beide heren waren genomineerd, net als DWDD-cabaretier Pieter Derks. “Ik moet zeggen dat ik Kees Tol geweldig vind, dus ik gun het hem ontzettend. Ik had eigenlijk al een idee dat Kees Tol ging winnen. Ik vind Kees een ontzettend groot talent in wat hij doet, dus ik vind het helemaal niet erg“, aldus het tv-talent. 

Doedens is een van de populairste GTST-acteurs, maar toch greep hij mis. “Ik heb geen idee waar het mis ging. Mensen zeggen tegen me: ‘Je hebt zo veel aanhangers en volgers op Twitter.’ Maar dat hoeft helemaal niets te zeggen. Volgend jaar weer een kans, denk ik dan.”

Heel laat heeft Doedens het niet gemaakt op de avond van het Gouden Televizier-Ring Gala. “Ik lag om vier uur in mijn nest, dus dat viel wel mee. Zaterdagavond ging ik weer op stap, dus die dag daarna had ik een grotere kater.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen