Susan Visser vond acteren in Love Hurts idioot

Susan Visser moest behoorlijk wennen tijdens de opnames van haar nieuwe RTL 4-serie Love Hurts. Dat heeft de actrice laten weten aan RTL Boulevard. Haar personage kijkt regelmatig recht in de camera en dat vond Visser wel even vreemd. “Dat vond ik zo idioot om te doen op de eerste draaidag. Les 1 is: kijk nooit in de camera. Nu had ik ineens ook hele lappen tekst richting de camera. Dat is totaal anders om te spelen. Ik moest wel even een vorm vinden, maar nu gaat het heel goed.

In Love Hurts speelt Visser een relatietherapeute. “Iedereen heeft dus een verhaal over liefde. Allerlei liefdes die zijn misgegaan: daar gaat het over.

Het is haar favoriete onderwerp. “Volgens mij hebben heel veel vrouwen dat. De liefde is zo’n beetje het leukste onderwerp om over te hebben.

Al met al moest Visser flink aan de bak. “Het is gewoon ouderwets stampen, stampen, stampen. Dr. Rossi uit Gooische Vrouwen had het makkelijk: hij luisterde gewoon, maar dat hielp onze personages wel enorm.”

Het is het saaiste onderdeel van acteren: al die teksten in je hoofd stampen.”

Love Hurts begint woensdag om 21.30 uur op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen