Keizersnede goed voor hoge kijkcijfers

Foto: MAX

Maar liefst 1,4 miljoen mensen zagen woensdagavond hoe een keizersnede werd uitgevoerd in het jaarlijkse programma Operatie Live van Charles Groenhuijsen. Daarmee is het de meest bekeken editie tot nu toe. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Operatie Live trapte drie jaar geleden af met een openhartoperatie, waar bijna 1,3 miljoen mensen naar keken. Een jaar later trok een hersenoperatie 1,2 miljoen kijkers en een niertransplantatie deed vorig jaar 899.000 kijkers.

Operatie Live, een titel van Omroep MAX, was woensdag de nummer vijf van de avond en veruit het meest bekeken programma om half tien. Het meest bekeken alternatief was de RTL 4-serie Love Hurts met 817.000 kijkers.

Het marktaandeel van Operatie Live kwam uit op precies 21 procent.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen