Yvon Jaspers aast niet op Televizier-Ring

Yvon Jaspers vindt het niet erg dat ze al vijf Zilveren Televizier-Sterren, maar nog nooit een Gouden Televizier-Ring heeft gewonnen. Dat zegt de tv-ster in Televizier. Jaspers is blij met alles wat ze wint. “Ik voel me buitengewoon vereerd, dankbaar en geprezen met vijf van die mooie Sterren op een rijtje. Succes in de tv-wereld heb je zelf niet in de hand, niemand kan kijkcijfers beïnvloeden. Al wat je kunt, is je stinkende best doen en oog hebben voor programma’s die echt bij je passen.

En dat is precies wat Jaspers doet. “Als je dan vijf keer een publieksprijs in de wacht sleept, heb je niet het recht te gaan simmen over het niet winnen van een Ring.”

Ze vindt niet dat ze dit jaar weer een Ster verdient. “Ik geloof niet dat het een kwestie is van verdienen. Op dat bankje in Carré zitten collega’s die hem net zo veel verdienen als ik. En ook de vrouwen die eindigen op nummer vier tot en met tien verdienen die Ster.

Ik vrees dat het ook een beetje geluk is. En gunnen, misschien?

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen