Evelyn Struik nieuwe presentatrice TV Makelaar

Evelyn Struik is het nieuwe gezicht van het RTL 4-succesnummer TV Makelaar. Ze volgt Froukje de Both en Lieke van Lexmond op. Dat heeft RTL 4 vandaag bevestigd. Het programma is voor komend tv-seizoen volledig vernieuwd. “TV Makelaar heeft altijd doorgewisseld qua presentatie. De opzet van het programma is behoorlijk veranderd dus daar past opnieuw een nieuw gezicht bij. En Evelyn Struik heeft het eerder zeer goed gedaan met HouseVision“, legt een woordvoerder uit.

TV Makelaar gaat verder onder de naam TV Makelaar: Mission Impossible. “Voor een gloednieuw seizoen van TV Makelaar zijn we op zoek naar kandidaten die al geruime tijd hun huis te koop hebben staan en dit mogelijk niet verkocht krijgen door hun inrichting“, aldus RTL.

Is de inrichting blijven hangen in de jaren 50, heeft het een country- en western-uitstraling of hebben alle wanden van de woonkamer andere kleuren? Wij zullen proberen door de inrichting te veranderen het huis beter verkoopbaar te maken.

Het is nog niet duidelijk wanneer de nieuwe serie van start gaat.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen