Winston vindt hard werken te gek

Winston Gerschtanowitz vindt het heerlijk dat hij elke dag zo hard werkt. Dat vertelt de presentator en tv-maker in weekblad Weekend. Naast zijn werk voor RTL Boulevard, is Gerschtanowitz ook commercieel directeur bij Talpa. “Ik heb er natuurlijk hard voor gewerkt om uiteindelijk op dit niveau te kunnen werken. Dit is natuurlijk het allerleukste als je van televisiemaken houdt. Ik ga over alle commerciële belangen die met het maken van onze programma’s gemoeid zijn.” 

Die functie bekleedt hij sinds april. “Ik ben daar veel meer tijd aan kwijt dan aan mijn vorige baan bij Talpa, maar ik ben een harde werker van origine. Hoeveel uren ik per week maak? Heel veel, ik ben doordeweeks vaak weg. Dan eet ik sowieso nooit thuis, Albert Verlinde en ik eten meestal in de studio van RTL Boulevard.”

Zijn kinderen zien hem nooit aan de eettafel. “Meestal kom ik pas thuis als de kinderen al in bed liggen. Renate is ook vaak thuis. Zij is dan weer een paar keer per week laat op de avond deskundige bij Shownieuws op SBS 6.”

Op de een of andere manier gaat het zo prima. Ik hou ervan, ik werd hard, maar met veel plezier.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen