Gerard Ekdom gelooft niet in Televizier-Ster

Geplaatst op ma 30 sep 2013 om 13:03

Foto: AVROGerard Ekdom staat op de longlist voor een Zilveren Televizier-Ster, maar denkt dat hij geen kans maakt op de prijs voor beste tv-man van het jaar. Dat vertelt hij in Televizier. Ekdom won vorig jaar de Televizier Talent Award, maar denkt dat de grote Ster aan hem voorbijgaat. “Daar maak ik me totáál geen illusies over. Ik kom als tv-presentator nog maar net kijken. Ik was de eerste maanden enorm nerveus tijdens de opnames van Toppop3, ik maakte me druk over hoe ik overkwam of klonk.

De radio blijft Ekdoms favoriete medium. “Radio is een directer medium: als je vloekt is het meteen thuis te horen, maar het is ook een stuk anoniemer. Inmiddels zijn de spanningen een stuk minder en probeer ik gewoon Gerard te zijn voor de camera.”

Inmiddels heeft hij het dus tot de longlist voor de prijs van beste tv-persoonlijkheid geschopt. “Het schijnt dat als je maar lang genoeg jezelf bent, mensen je vanzelf een tv-persoonlijkheid gaan noemen.

“Maar voorlopig mag ik als tv-presentator nog niet eens in de schaduw staan van grote namen als Matthijs van Nieuwkerk en Jeroen van Koningsbrugge.”
5 Reacties op “Gerard Ekdom gelooft niet in Televizier-Ster”


 1. huh

  Ehm hoezo is Van Koningsbrugge een grote naam?

 2. dynamische dennis

  Gerard is duidelijk geen tv-talent en zijn bescheidenheid is dan ook op z’n plaats.

 3. Vinn

  Beste mannen zijn voor mij Martijn Krabbe, Johnny de Mol en Dennis Weening

 4. jasper

  Hij heeft zelfkennis, hij wint hem inderdad niet.
  Dit is helaas typisch zo’n geval van; goed op de radio – slecht op tv.

 5. As kids we're not taught how to deal with success; we're taught how to deal with failure. If at first you don't succeed, try, try again. If at first you succeed, then what?

  Jeroen van Koningsbrugge?? Serieus? Wat heeft die betekent als tv-presentator?? Ik kan geen enkele programma opnoemen waar Van Kroningsbrugge presentator was??

  Matthijs van Nieuwkerk begrijp. Maar noem dan ook tenminste johnny de Mol, die doet het ook goed.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.