‘RTL 5 kent twee lichtpuntjes’

Foto: RTLDe programma’s van RTL 5 worden niet zelden met de grond gelijk gemaakt door tv-recensent Marcel Peereboom Voller van De Telegraaf, maar toch is hij niet alleen negatief over de zender. Dat blijkt vandaag uit zijn column in de krant. Voller zegt twee titels ‘nooit over te slaan’. “So You Think You Can Dance en Expeditie Robinson zijn lichtpuntjes op RTL 5“, stelt de televisiedeskundige. “So You Think was de eerste talentenjacht waarin kandidaten met respect werden behandeld.

Hij prijst het positivisme van de talentenjacht. Het programma is veel meer naturel dan het positieve The Voice of Holland, vindt hij. “Om nu letterlijk in katzwijm aan de voeten te liggen van een kandidaat die welgeteld één noot rechtuit heeft gezongen, lijkt wat overdreven.”

En ook Expeditie Robinson kijkt hij graag. “Het epische survivalprogramma Expeditie Robinson is top. Alles klopt, van de casting tot aan het camerawerk.

De hele column van Voller is vandaag te lezen op pagina twee van De Telegraaf.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen