‘Nooit meer ruzie tussen Geer en Goor’

Geplaatst op zo 29 sep 2013 om 11:44

Gerard Joling en Gordon hebben het gevoel dat ze nooit meer ruzie krijgen, nu de opnames van de RTL 4-show Effe Geen Cent Te Makken zo goed verlopen zijn. Dat vertellen ze dit weekend in De Telegraaf. Hoewel velen dachten dat de twee bonje zouden krijgen, zijn de opnames goed verlopen. “John de Mol zit vol programma-ideeën voor ons. Als dit weer aanslaat, zullen we dan een vervolg maken? Ik heb zomaar het gevoel dat het nooit meer misgaat tussen ons“, aldus Gordon.

Sterker nog: ze durfden niet eens te ruziën. “John de Mol heeft ons nu trouwens ook een hele bijzondere motivatiekick gegeven. Hij zei fijntjes dat het risico voor deze serie volledig bij RTL 4 lag”, legt Joling uit.

Als het fout zou zijn gegaan tussen ons, zou hij wel gewoon betaald worden en hadden wij persoonlijk een probleem met RTL. Nou, die uitdaging zijn we aangegaan en we hebben het netjes en naar behoren volbracht. Ja, we wilden toch ook geen ruzie met de zender.

Al met al denkt Gordon dat de kijker gaat genieten van de serie. “Ik heb de eerste montage al teruggezien. Het is hilarisch en diepgaand tegelijk. Los van ons gegier en gebrul gaat dit programma echt ergens over.
23 Reacties op “‘Nooit meer ruzie tussen Geer en Goor’”


 1. JaJa

  Kan niet wachten, ben erg benieuwd.

 2. Anoniem

  De kijkcijfers zijn komen eraan

 3. Anoniem

  -zijn

 4. Nou nou

  Het programma gaat ergens over. Waarom weiger ik dat te geloven. Ja, de boodschap van platvoersheid en wegvagen van normen en waarden. In ieder geval weiger ik al bij voorbaat naar hun te kijken, los van het gegier en gebrul.

 5. filmlana333

  Hoe dan ook – het blijft toch altijd zeer komisch die twee samen te zien…

 6. Anoniem

  Ik ga niet kijken naar dat overdreven toneelstukje van die twee.

 7. Problemen?

  Nooit meer ruzie. Nu het nadelig wordt voor hunzelf kan het ineens wel?

 8. Sven L.

  Ik ga zeker kijken. Lig altijd in n deuk om die 2

 9. Hank B.M.

  Het is eigelijk veel leuker als ze wel ruzie hebben.

 10. Sjaan

  Het zou toch een verrassing zijn als het met al die heisa en promotie niet meer dan middelmatig scoorde? Ik geloof dat het wel gaat scoren maar giga-kijkcijfers verwacht ik niet.

 11. piet

  Dacht dat we verlost waren van die 2 enge figuren.

 12. Sammie

  Dit noemen ze een charmeoffensief, goed voor de aanstaande kijkcijfers en wij suffe kijkbuiskindertjes gaan hier intrappen? Ik denk het niet want op enige diepgang zijn deze twee zelfbenoemde toppers nog nooit betrapt.

 13. Marc

  Wordt echt een hit deze serie. Alleen zo jammer dat het recht tegenover Expeditie Robinson staat. Geer en Goor, semi ‘live’ terug kijken dan maar. Ik had het anders geprogrammeerd, eerst Johnny en daarna Geer en Goor.

 14. piet

  @Anonymous 13,31 uur wie er wel naar kijkt naar dat stel zijn volgens mij niet……………

 15. Wauter

  Dat wordt lachen ik kan niet wachten.

 16. drs P

  Het had de Mol gesierd dit niet voor rtl te maken

 17. Anoniem

  Zit te wachten op het in scene gezette relletje.

  Na 4 weken paniekerige RTL promo’s waarbij ze nog net niet jankend vragen om aub te kijken maar niemand uitlegt waarom je zo paniekerig 4 weken in voren begint met de promo’s (dan heb je als RTL totaal geen vertrouwen in het programma, da’s duidelijk) wordt het wel eens tijd voor d estandaard rel zoals bij alle andere shows waar Gordon ooit in te zien was, dus dat zal nog wel komen.

  Ook krijgen we deze week uiteraard nog het persberecht waarin Gordon ontzettend twijfelt of het programma wel aan zal slaan, ook dit is standaard.

  En verder, het nooit meer ruzie maken tussen Geer en Goor, Dat Gordon dat zelf gelooft met zijn IQ van MIN 386 is logisch, die roept 586x per dag totale bullshit maar wie hierin gelooft heeft niet opgelet de afgelopen 15 jaar, Gordon kan geen dag zonder ruzie en heeft dat ook nog nooit gedaan. Hoeveel gezeik is er wel niet al dan niet zogenaamd tussen hem en Joling geweest, dus nooit meer ruzie? Kom op Gordon, jij kent jezelf nog beter dan wij jou kennen, binnen de kortste keren gaat dit weer fout en roep je voor de 359e keer dat je nooit meer met hem wilt samenwerken… wedden?

 18. Anoniem

  Oh ja, is er nog iemand die echt gelooft dat die twee daadwerkelijk in dat huis gaan wonen? Dan ben JIJ de ideale RTL kijker. Het is uiteraard allemaal in scene gezet. Zo stappen ze in een taxi om ‘naar huis’ te gaan maar 200 meter verder, buiten het bereik van de camera’s stappen beide uit de taxi om elk hun eigen weg te gaan. Het is theater, toneel en wie denkt dat ze echt een maand lang op bijstandsniveau gaan leven, die mensen kun je werkelijk alles wijs maken. De denken waarschijnlijk ook dat er in Den Haag echte politici zitten ipv de lokale amateurtoneelvereniging.

 19. Anoniem

  Bij al die promo’s blijkt 1 ding, Talpa had dit beter op John’s eigen zendertje uit kunnen zenden gezien de torenhoge mate van onderbroekenlol van Gordon en Joling. Het niveau van de RTL kijker ligt blijkbaar erg dicht bij dat van de SBS kijker

 20. Paul

  Al dat verwijfde volk op tv en overal waar ze zitten .Miljoenen verdienen .Van onze betaalde reclame s ,,want wij betalen dat in de winkel dubbel en dwars terug in de kassa .En de publieken omroepen krijgen en belasting geld en nog eventjes honderden miljoenen aan reclame gelden .En maar zeuren;zonder uw bijfrage kunnen wij ons programma niet meer maken . Zelfs de domste mens weet nog dat het SCHOOIERS zijn.

 21. Dina

  @Paul

  Rοt eens οp jij, zure mοngool.

 22. Anoniem

  @Dina, dat schelden is in jouw geval geestelijk noodzakelijk of heb je wel ooit manieren geleerd maar beviel dat niet zo goed?

 23. Dina

  @Anonymous

  Waarom spreek je mij aan en niet Paul? Hij schеldt drie keer in zijn reactie. En verder raad ik je aan eens al Pauls reacties te lezen. Hij is een poos weggeweest, maar onder de oude artikelen lees je genoeg. Vel dan je oordeel over de inhoud van deze persoon.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.