‘Nooit meer ruzie tussen Geer en Goor’

Gerard Joling en Gordon hebben het gevoel dat ze nooit meer ruzie krijgen, nu de opnames van de RTL 4-show Effe Geen Cent Te Makken zo goed verlopen zijn. Dat vertellen ze dit weekend in De Telegraaf. Hoewel velen dachten dat de twee bonje zouden krijgen, zijn de opnames goed verlopen. “John de Mol zit vol programma-ideeën voor ons. Als dit weer aanslaat, zullen we dan een vervolg maken? Ik heb zomaar het gevoel dat het nooit meer misgaat tussen ons“, aldus Gordon.

Sterker nog: ze durfden niet eens te ruziën. “John de Mol heeft ons nu trouwens ook een hele bijzondere motivatiekick gegeven. Hij zei fijntjes dat het risico voor deze serie volledig bij RTL 4 lag”, legt Joling uit.

Als het fout zou zijn gegaan tussen ons, zou hij wel gewoon betaald worden en hadden wij persoonlijk een probleem met RTL. Nou, die uitdaging zijn we aangegaan en we hebben het netjes en naar behoren volbracht. Ja, we wilden toch ook geen ruzie met de zender.

Al met al denkt Gordon dat de kijker gaat genieten van de serie. “Ik heb de eerste montage al teruggezien. Het is hilarisch en diepgaand tegelijk. Los van ons gegier en gebrul gaat dit programma echt ergens over.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen