Marlayne Sahupala: ‘Afval-tv geen nieuwe rage’

Foto: SBSMarlayne Sahupala denkt dat afval-tv geen nieuwe rage is, ondanks dat zij naast Obese (RTL4) en Operatie NL Fit (Ned1) nu het programma The Biggest Loser Holland presenteert op SBS 6. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Televizier. Het is toeval, stelt ze. “Dat lijkt misschien zo, maar volgens mij is gezondheid altijd al een issue op de buis geweest. Dik tien jaar geleden zond SBS 6 Big Diet al uit en in 2011 presenteerde ik voor de zender nog De Afvallers. Het is dus iets van alle tijden.

Bovendien onderscheidt The Biggest Loser zich erg van de concurrentie, aldus Sahupala. “Sowieso het wedstrijdelement. Iedereen is bloedfanatiek om zo veel mogelijk af te vallen en eliminatie te voorkomen. En het gaat niet alleen om de hoeveelheid verloren kilo’s.”

Het heeft ook te maken met mentaliteitsverandering, de aanpassing van de levensstijl van de kandidaten en nieuwe inzichten qua voeding en beweging.

The Biggest Loser is elke avond om acht uur te zien op SBS 6 en wordt matig bekeken.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen