Marlayne Sahupala: ‘Afval-tv geen nieuwe rage’

Geplaatst op zo 29 sep 2013 om 11:35

Foto: SBSMarlayne Sahupala denkt dat afval-tv geen nieuwe rage is, ondanks dat zij naast Obese (RTL4) en Operatie NL Fit (Ned1) nu het programma The Biggest Loser Holland presenteert op SBS 6. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Televizier. Het is toeval, stelt ze. “Dat lijkt misschien zo, maar volgens mij is gezondheid altijd al een issue op de buis geweest. Dik tien jaar geleden zond SBS 6 Big Diet al uit en in 2011 presenteerde ik voor de zender nog De Afvallers. Het is dus iets van alle tijden.

Bovendien onderscheidt The Biggest Loser zich erg van de concurrentie, aldus Sahupala. “Sowieso het wedstrijdelement. Iedereen is bloedfanatiek om zo veel mogelijk af te vallen en eliminatie te voorkomen. En het gaat niet alleen om de hoeveelheid verloren kilo’s.”

Het heeft ook te maken met mentaliteitsverandering, de aanpassing van de levensstijl van de kandidaten en nieuwe inzichten qua voeding en beweging.

The Biggest Loser is elke avond om acht uur te zien op SBS 6 en wordt matig bekeken.
6 Reacties op “Marlayne Sahupala: ‘Afval-tv geen nieuwe rage’”


 1. moi1983

  matig zeg maar gewoon slecht alles afval progamma’s bij sbs6 zijn geflopt!

 2. Goeiemorgen

  Hoezo geen rage? Alle programma’s op SBS en RTL zijn afval. ;)

 3. Trettius

  Geen nieuwe rage inderdaad. Eerder een zeer antiek en uitgemolken concept.

 4. Michiel

  De afvallers is anders van 2005 tot en met 2011 uitgezonden in verschillende versies. Met een aantal families, sterren en xxl. Met cijfers tussen de 800 duizend en een miljoen. Dus hoezo een flop?

 5. nathalie

  Enge foto.

 6. variabel

  Flop of geen flop, ik hou helemaal niet van zulke wonder-programma’s. We willen allemaal zo grááág afvallen, dus ’n goed figuurtje hebben, maar dat lukt niet altijd. Kijk eens om je heen. Eigenlijk zijn er nog steeds oversized figuren. En, ik geloof niet dat dit alleen komt van te veel eten. Kunnen ook andere oorzaken aan ten grondslag liggen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.