Nieuw laagterecord voor Humberto Tan

Humberto Tan heeft met RTL Late Night een nieuw laagterecord te pakken. Er keken woensdag 409.000 kijkers en dat is de laagste score tot nu toe. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. RTL Late Night kent een enigszins grillig kijkcijferverloop. De meeste uitzendingen trekken rond de half miljoen kijkers, maar er zijn ook uitschieters naar boven en beneden. Zo wordt er op vrijdagavond steeds ver bovengemiddeld gescoord, met vorige week zelfs het recordaantal van 1,2 miljoen kijkers.

Vlak na de kijkcijferpiek van vrijdag, zakte RTL Late Night op maandag weer in naar 428.000 kijkers. Dat was dan weer bijna een laagterecord. Gisteren scoorde de talkshow met 584.000 kijkers bovengemiddeld goed.

Het vorige laagterecord van RTL Late Night, 416.000 kijkers, werd vorige week behaald, ook op een woensdag. Een mogelijke verklaring is de wat teleurstellende score van lead-in Derek Ogilvie op deze uitzendavond.

Pauw & Witteman blijft de meest bekeken late night-talkshow. De uitzending van woensdag deed 761.000 kijkers.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen