Moeder Joling wordt gek van Shownieuws

Jannie Joling vond de mannen van Shownieuws maar lastig toen ze bij haar thuis kwamen voor het opnemen van een videoboodschap voor zoon Gerard. Dat verklapte de zanger gisteren aan de desk van de showrubriek. Shownieuws presenteerde de boodschap als een ‘verrassing’ voor Joling, maar hij sprak dat zelf onbewust tegen. “Ik belde haar gisteren op en zei: ‘Ze willen van Shownieuws langskomen.’ Ze zei: ‘Moet dat nou?’ Ze zegt: ‘Is dat goed voor jou?‘”, legde hij uit. 

Ik zeg: ‘Dat is goed voor mij, want dat is altijd een beetje reclame.’ Toen zei ze: ‘Dan doe ik het wel.’ Ik zei: ‘Dan ga je even naar de kapper, bel je Marja of Ria even, je doet een lippenstiftje op en dan komt het allemaal goed.‘”

Vlekkeloos verliep het echter niet. “Ze zei: ‘Het was vervélend. Het waren heel lieve jongens, hoor, maar ik had zo’n pot koffie gezet en toen wilden ze allebei thee, die zeikerds.’ En toen zegt ze: ‘We hadden binnen alles opgesteld en toen moesten we ineens naar buiten.Dat heeft natuurlijk met licht te maken.”

Uiteindelijk stond de boodschap op tape. “Ze is 84, maar ze ziet er natuurlijk nog fantastisch uit“, concludeerde Joling.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen