Beau bespreekt Sylvie-gate in DWDD

Tafelheer Beau van Erven Dorens bracht woensdagavond de nodige roddel en achterklap in De Wereld Draait Door. Hij informeerde Matthijs van Nieuwkerk over Sylvie-gate. Dat was te zien in de uitzending op Nederland 3. Van Erven Dorens had een kaartspel gemaakt voor Van Nieuwkerk met alle hoofdrolspelers in de rel rond Sylvie van der Vaart. “Ben je een beetje in de Sylvie en Sabia-rel thuis? Dat is toch low culture waar jij je ook mee bezig moet houden“, zei hij tegen de VARA-ster. 

De SBS 6-ster heeft er werk van gemaakt. “Ik heb de hele dag geplakt en voor jou een kwartetspel gemaakt. Maak maar even open. Wij zeggen in mijn business dat je moet kiezen voor team Sylvie of team Sabia.

Van Nieuwkerk ging door het hele spel heen. “Rita Meis zie ik. Wie is dat? Sabia Engizek, die is toch van Boulahrouz? Ik hou me daar helemaal niet mee bezig. Daar krijg ik een volstrekt wezenloze vermoeidheid van.

Al snel onderbrak Van Nieuwkerk het verhaal. “Jij zit nu aan een desk waar roddel en achterklap besproken worden. Interesseert het je iets? Mij niets. Ik vang wel eens wat op. Ik ben oprecht, ik hou erg van low culture, eerlijk is eerlijk, maar dit boeit mij totaal niet.

Van Erven Dorens is wel geïnteresseerd. “Kom op nou. Jij moet daar toch ook thuis over mee praten? Dit is een Griekse tragedie. Shakespeare zou zijn vingers er bij aflikken.”

Uiteindelijk stak Van Nieuwkerk het kaartspel in zijn binnenzak.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen