Genomineerden Televizier-Ring vanavond bekend

Foto: Leendert JansenTv-makend Nederland staat een spannende avond te wachten, want in RTL Boulevard wordt duidelijk welke drie programma’s kans maken op de Gouden Televizier-Ring 2013. Dat heeft RTL laten weten. Gala-presentatrice Kim-Lian van der Meij schuift aan in de uitzending en maakt bovendien bekend wie er genomineerd zijn in de categorieën televisievrouw van het jaar, televisieman van het jaar, presentatietalent van het jaar en het beste jeugdprogramma van 2013.

Vorige week werd een lijstje bekendgemaakt van de tien programma’s met de meeste stemmen tot dan toe. Daartoe behoorden Divorce (RTL4), Heel Holland Bakt (MAX), De Beste Singer/ Songwriter van Nederland (VARA), Expeditie Robinson (RTL5), Flikken Maastricht (Tros), Ik hou van Holland (RTL4), Moeder Ik Wil Bij De Revue (MAX), Over Mijn Lijk (BNN), Waar Is De Mol (SBS6) en Wie Is De Mol (AVRO).

Naast het Ring-nieuws bespreken Winston Gerschtanowitz, Albert Verlinde en Maik de Boer ook het andere nieuws op het gebied van entertainment, crime, royalty en lifestyle.

Het Gouden Televizier-Ring Gala is op 18 oktober te zien op Nederland 1.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen