Wendy van Dijk mist alter ego Ushi

Wendy van Dijk mist haar Japanse alter ego Ushi. Dat zegt de RTL-ster vandaag in Spits. Van Dijk heeft het dit jaar rustiger aan gedaan, maar ontkent die tijd te hebben gebruikt om stiekem aan een nieuwe Ushi te werken. “Ahhh, slim, maar nee dat is niet gebeurd. En anders zou ik het ook niet zeggen natuurlijk. Ik mis Ushi trouwens wel. Het is zo leuk om het te doen. Het geeft een kick. Maar het is op dit moment te arbeidsintensief om te maken. Bovendien: verzin maar weer van die nieuwe types.

In haar vrije tijd heeft Van Dijk zich ook niet echt veel bezig gehouden met tv. “Ik heb helemaal geen zin gehad om ideeën naar boven te laten komen. Ik nam echt de tijd om voor Sem op het schoolplein te staan, om met Lizzy naar de kleuterdans te gaan…

En dat kostte mij geen enkele moeite. Ik had gedacht dat ik bij het zien van X Factor zou denken: daar wil ik ook bij zijn. Maar ook dat was ook niet het geval.

Sterker nog: ze had ook niet heel veel zin om weer te beginnen. “Nou, ik dacht wel: je moet oppassen dat je niet voelt dat dit het begin is van nog een heel jaar niks doen. Dat sluimerde namelijk wel. Maar ja, er moet brood op de plank komen.”

Ik ben overigens wel van plan om gedoseerder te gaan werken. Niet meer zoveel projecten tegelijk.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen