Linda de Mol hoopt op nominatie voor Divorce

Linda de Mol hoopt dat haar serie Divorce dit jaar een van de genomineerden is voor een Gouden Televizier-Ring. Dat vertelde de tv-ster gisteren in RTL Boulevard. De Mol, die met Gooische Vrouwen al eens eerder de Ring won, zou het geweldig vinden. “Ik zou het wel te gek vinden als Divorce per ongeluk bij de drie genomineerden zou zitten. Ik heb geen idee. Ik vind het heel moeilijk te zeggen. De uitkomst van de Televizier-Ring is altijd heel erg verrassend“, vertelt ze.

Ook Wilfred Genee ziet een Ring voor Divorce wel zitten. “Voor Divorce bleef ik echt thuis. Dat vond ik echt een programma dat de moeite waard is. Maar dat is misschien wat vroeg, hè?

Dezelfde voorkeur wordt uitgesproken door John van den Heuvel. “Ik moest altijd erg lachen om Divorce. Dat vind ik een heel leuke serie.

Carlo Boszhard gaat voor de show die al enorm lang genomineerd wordt. “Wie is de Mol. Ik geloof dat ze al acht keer genomineerd zijn. Het winnen is ook een kwestie van gunnen. Ik denk dat het publiek nu zegt: ja, Wie is de Mol.

Dat vindt Winston Gerschtanowitz ook. “Nu wij vorig jaar met The Voice naar huis gingen, vind ik dat Wie is de Mol hem nu wel verdient.

Wendy van Dijk gaat voor haar eigen titel. “Ik ga voor The Voice Kids.

Froukje de Both, die de eerste stem mocht uitbrengen, nomineerde Buch in de Bajes. “Dat is een programma waar ik erg van heb genoten.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen