Opnames The Biggest Loser Holland van start

Foto: RTLDe opnames van The Biggest Loser Holland, de belangrijke nieuwe troef van SBS 6 voor de vooravond, gaan deze week van start. Dat heeft de tv-zender bekendgemaakt. Eerder al werd bekend dat Marlayne Sahupala de presentatie van de afvalshow gaat doen en nu zijn ook de trainers bekend: Sandra van der Kamp en Arjuna Lakner begeleiden de deelnemers tijdens hun afvalrace. “Ik ben eigenlijk een beul met een glimlach”, zegt Sandra. “Met een lach krijg je namelijk meer gedaan.

Arjuna is ook zeer betrokken. “Ik zie het als een uitdaging om de kandidaten zo intensief mogelijk te begeleiden en zal er alles aan doen zodat ze hun doelstellingen halen.

The Biggest Loser is vanaf 26 augustus elke werkdag om 20.00 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen