Boulevard-Marc pakt René van der Gijp aan

Foto: Elvin BoerMarc van der Linden gaf René van der Gijp dinsdagavond flink tegengas in RTL Boulevard. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Van der Gijp sprak in de showrubriek over de commotie die is ontstaan over zijn homo-uitspraken. “Je kunt je toch gewoon totaal niet verplaatsen in de situatie van een puber die er mee zit en gewoon graag steun wil hebben en het gevoel wil hebben dat hij kan zeggen dat hij homo is. Je kunt je gewoon niet verplaatsen in de situatie“, zei Van der Linden.

Volgens Van der Gijp houden homo’s niet van voetbal en zijn er dan ook geen homo’s in de voetbalwereld. “Vind je niet dat het op zich al opmerkelijk is dat je maar op één naam komt? Denk je niet dat er mensen zijn die gewoon niet durven te zeggen dat ze homo zijn, omdat ze graag willen blijven voetballen? Ik ken er echt meer dan één. Ik ken er tientallen zelfs“, aldus Van der Linden.

Je bent ze nooit tegengekomen, maar tegelijkertijd weet je wel dat ze het makkelijk zouden vinden om het in de kleedkamer te vertellen? Dat is toch gewoon onzin.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen