Ancilla Tilia: ‘Gordon ook niet classy’

Foto: RTLNaaktmodel Ancilla Tilia vindt dat zij niet de enige is die woensdag iets te ver ging tijdens de talkshow RTL Late Night van Humberto Tan. Dat heeft ze laten weten aan RTL Boulevard. Tilia kreeg het in de show aan de stok met Gordon. “Gordon reageerde vrij fel terug. Dat was ook niet bepaald classy“, liet de blonde dame weten in de showrubriek. Maar dan: “Gordon, sorry, ik bedoelde het allemaal niet zo super naar, maar volgens mij kun je wel tegen een stootje, toch?” 

Tan schrok van het incident. “Op zich is een discussie goed aan tafel. Het was op dat moment niet heel relevant. Als je die woorden gebruikt, daarna luistert er niemand meer. Aan tafel was er veel commotie en in het publiek ook. Ik dacht ook: huh.”

Froukje de Both begreep er ook niets van. “Dit was totaal onder de gordel. Dit had niets te maken met het onderwerp, dus ik kon me wel voorstellen dat Gordon daar gepikeerd op reageerde.

Toen Gordon Tilia niet uit liet praten, riep ze dat hij wat minder cocaïne zou moeten gebruiken. Daarop noemde Gordon haar een imbeciel.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen