‘Lekker hapje Manuel Broekman in Verliefd op Ibiza’

Manuel Broekman krijgt een rol in de nieuwe SBS 6-serie Verliefd op Ibiza. Hoewel de acteur het nog niet wil bevestigen, is dat zo goed als zeker. Dat werd gisterenavond laat gemeld in Shownieuws. Bridget Maasland ziet de komst van Broekman wil zetten. “Hij ziet er shirtless heel erg lekker uit“, aldus de presentatrice, die daarin bijval kreeg van deskundigen Kees Tol (“ik ga kijken“) en Renate Verbaan. “Dat lekkere hapje. Ik hoop niet dat hij in een coltrui gaat rondlopen“, zei zij.

Zelf wist Broekman niet goed wat hij moest zeggen toen een reporter van Shownieuws hem ernaar vroeg. “Dat ik mee ga doen met de serie Verliefd op Ibiza? Ehh, dat klopt niet“, stamelde hij. “Officieel weet ik daar nog helemaal niets van. Ik zou het wel heel tof vinden om op Ibiza te zitten en ik hou van acteren. Ik zou hopen dat ik mee zou kunnen doen.”

Op de vraag of hij misschien niets mag zeggen, zei hij veelzeggend: “Kijk! Dat weet ik niet. Nee, nee, ik weet het nog niet. Nee, nee. Ik ga even bellen hoe jullie deze informatie hebben gekregen.

Andere namen die rondzingen zijn volgens Shownieuws Jim Bakkum, Lone van Roosendaal, Georgina Verbaan, Willeke van Ammelrooy en Simone Kleinsma.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen