Toine: ‘Andere normen en waarden dan VI-mannen’

Toine van Peperstraten vindt het niet normaal dat hij maandagavond vierkant werd uitgelachen in Voetbal International. Dat heeft de presentator laten weten aan RTL Boulevard. Toen Van Peperstraten vrijdag na twintig jaar afscheid nam van de NOS, kreeg hij vanwege de emoties een piepstem, en daar lagen de mannen van VI dubbel om. “Ik heb andere normen en waarden. Of het er bij hoort? Nee, dat vind ik niet, maar het zijn mijn concurrenten. Wat kan ik erover zeggen?

Ook op Twitter is de presentator er kort over. “Andere normen en waarden, da’s alles wat ik erover te zeggen heb..“, zegt hij.

Van Peperstraten heeft de NOS verlaten voor FOX. Volgens VI-gezicht Johan Derksen heeft hij dat alleen voor het geld gedaan.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen