Hans Teeuwen wil boete voor sigaret op tv niet betalen

Hans Teeuwen is niet bereid om te betalen als de VPRO daadwerkelijk een boete krijgt omdat hij rookte in Zomergasten. Dat vertelt de cabaretier vandaag in het NRC. De VPRO riskeert een boete van 600 euro vanwege roken op de werkvloer, maar Teeuwen is alles behalve bereid om dat te betalen. “Nee. Ik heb drie uur gratis voor ze opgetreden zondag, dat lijkt me meer dan zat. Maar een dergelijk verzoek is er ook nog niet gekomen hoor, en dat verwacht ik ook niet“, zo laat ze weten.  

Volgens Teeuwen heeft hij hier niet vooraf over nagedacht. “Ik stak ‘m gewoon maar op. Daar dacht ik helemaal niet bij na. Ik vind het eigenlijk heel erg stom, roken. Maar ja, ik ben verslaafd.”

Aangezien er bijna niemand meer rookt op televisie, viel de sigaret van Teeuwen behoorlijk op. “Ja ik hoop er ooit toch wel vanaf te komen. Dus dat wordt vast een heel gedoe met pleisters, kauwgom, boswandelingen… Ik ga m’n best doen.”

Zomergasten was zondag te zien op Nederland 2.

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen