Flirtende dwergen in realityshow The Undateables

BNN komt met een nieuwe realityshow over mensen die moeite hebben met daten. Het gaat om de Britse realityshow The Undateables, vanaf 4 september elke woensdag prime time op de buis bij Nederland 3. Dat heeft de omroep laten weten. Daten is volgens BNN niet voor iedereen makkelijk. “Wat nu als je vanwege dwerggroei, Downsyndroom of autisme de grootst mogelijke moeite hebt om een date te regelen? Dan is het spel van het versieren ineens en stuk lastiger.” 

In The Undateables krijgen jonge mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking de kans te daten met misschien wel de liefde van hun leven.

De serie wordt in Engeland uitgezonden door Channel 4.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen