RTL 4 in september met filmpremières

De terugkeer van de hulpshows op de donderdagavond van RTL 4 laat komend tv-seizoen iets langer op zich wachten: het tv-station komt in september namelijk met filmpremières op deze avond. Dat blijkt uit uitzendschema’s van de tv-zender. RTL 4, dat nauwelijks films uitzendt op prime time, trapt op 5 september af met de Jim Carrey-film Mr. Popper’s Penguins. Daarna volgen Rango op 12 september en Friends with Benefits met Justin Timberlake en Mila Kunis op 19 september. 

Op de laatste donderdagavond in september komt RTL 4 niet met een première. De film Eat Pray Love komt op die avond voor de tweede keer op het open net.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen