Filemon Wesselink wordt cameraman

Foto: Fred de GrootFilemon Wesselink gooit het format van zijn programma De Week van Filemon volledig om. Hij zal niet meer voor de camera, maar achter de camera te zien zijn. Dat heeft BNN vandaag laten weten. Wesselink blijft bovenop het laatste nieuws zitten. “Alleen doet hij dit deze keer niet meer als eigenzinnige reporter: drie dagen lang kruipt hij zelf achter de camera en trekt hij op met een bekende Nederlander. Als een tweede schaduw volgt hij deze BN’er op de voet“, aldus de omroep.

BNN heeft veel vertrouwen in de nieuwe opzet. Volgens de omroep levert de nieuwe werkwijze intieme en verrassende verslagen op.

De eerste aflevering is op dinsdag 3 september, om 21.50 uur op Nederland 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen