Ruben Nicolai krijgt groen licht voor talkshowquiz

Foto: BNNDe talkshowquiz R.U.B.E.N die Ruben Nicolai vorig jaar introduceerde tijdens TV Lab, de jaarlijkse themaweek waarin nieuwe tv-shows worden uitgetest op Nederland 3, krijgt een vervolg. Op 29 september begint een volledige serie. Dat heeft BNN vandaag bekendgemaakt. In de tv-show strijden drie bekende gasten tegen elkaar én tegen Nicolai zelf. “Van hen wordt een brede algemene kennis, scherpzinnigheid en improvisatievermogen gevraagd“, aldus de omroep.

In de proefaflevering waren vorig jaar mode-ontwerpster Olcay Gulsen, rapper Gers Pardoel en politicus Frits Huffnagel te gast. Er keken slechts 230.000 mensen.

Komend najaar zal de show steeds op zondagavond te zien zijn, bij Nederland 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen