Zoon Rob Kamphues zegt ‘nee’ tegen grote tv-rol

De zoon van Rob Kamphues heeft een grote rol in een grote tv-serie geweigerd. Dat vertelt de KRO-presentator in TROS Kompas. Zoon Kamphues is volgens vader erg kritisch. “Mijn oudste zoon kan heel goed dansen, zingen en acteren. Hij wordt regelmatig gevraagd voor films en tv-series. Maar zijn hart ligt daar niet, misschien wel omdat hij bij mij de nadelen ziet van bekend zijn. Kortgeleden nog kaatste hij een rol in een grote tv-serie af, omdat die serie ‘niet goed genoeg’ was.

Daar heeft Kamphues gemende gevoelens over. “Op zo’n kritische houding ben ik wel trots. Ook al vind ik het moeilijk om toe te zien hoe hij zijn talent niet wil gebruiken – ik ben van mening dat talent moet woekeren -, ik zal hem nooit een bepaalde kant op proberen te duwen.”

Hij verwacht dat zijn zoon later tot bloei komt. “Hij wil liever naar de filmacademie, achter de schermen werken en films monteren.”

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen