Gigi Ravelli: ‘Campinglife geen moetje’

Gigi Ravelli ziet de presentatie van het RTL 4-programma CampingLife absoluut niet als ‘een moetje’. “Nee, helemaal niet“, aldus de Goede Tijden Slechte Tijden-actrice op 3FM. Ravelli heeft er juist buitengewoon veel zin in. “In eerste instantie was ik ook wel verrast, omdat ik ook niet echt overkom als een kampeertype. Maar aan de andere kant vond ik het ook wel weer leuk, omdat Nederland echt een kampeervolk is. Veel mensen doen het wel en ik wil wel eens weten wat er zo leuk is.

Net als 3FM-dj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga, vond ook Ruud de Wild dat Ravelli niet echt een voor de hand liggende keuze is voor Campinglife. “Dat kan ik me voorstellen“, aldus Ravelli.

Toch is ze gevraagd. “Omdat ik denk ik goed kan koken en leuk met kinderen kan opschieten en een beetje bijdehand ben. Dat is weer eens wat anders“, aldus Ravelli.

De eerste aflevering met Ravelli is op 23 november.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen