Candy Dulfer door Trijntje Oosterhuis in X Factor

Dat Candy Dulfer nu in X Factor zit, is voor een belangrijk deel veroorzaakt door The Voice of Holland-coach Trijntje Oosterhuis. Dat vertelt de zangeres in Veronica Magazine. Oosterhuis gaf Dulfer het laatste duwtje. “Trijntje, een van mijn beste vriendinnen, heeft me over de streep getrokken. ‘Doe het maar’, zei ze. ‘Want je krijgt er andere fans bij en je wordt gedwongen jezelf anders neer te zetten.’ Zij had een positieve ervaring met The Voice, ook na enorme twijfels.”

Haar mening vond Dulfer een nuttige. “Gesterkt door die mening heb ik ja gezegd. Die mensen van de productie waren blij toen de kogel door de kerk was. Ze hebben een jaar moeten wachten op mijn akkoord!”

Erg lang heeft ze getwijfeld. “Ik was bang dat ik zou moeten acteren. Dat kan ik helemaal niet. Ik kan niet extra hyper zitten doen, omdat dat nodig is voor zo’n show. Maar doordat Gordon en Ali B erbij zitten, hoef ik dat helemaal niet te doen. Heerlijk!

Uiteindelijk heeft ze er goed van genoten. “In het begin was er die rel waarbij Gordon wegliep. Toen kwamen ze als eerste naar mij: ‘Niet schrikken, dat doet ie altijd!’ Ik kreeg allemaal nazorg, terwijl ik alleen maar de slappe lach had.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen