Xander de Buisonjé werkt aan nieuw tv-programma

Foto: TROSNa Zij Gelooft In Mij (NCRV), Studio 9 (TROS) en meest recent de SBS 6-shows De Vrienden van Amstel zingen Kroonjuwelen en The Next Pop Talent, komt Xander de Buisonjé met een nieuw tv-programma. Dat heeft hij laten weten aan Privé TV. De Buisonjé gaat graag verder met tv-maken. “Ik heb wel wat al gedaan en er zit wel het een en ander in de pijplijn, maar het is nog te vroeg om daar iets over te zeggen. Ik vond in de jury zitten ook heel leuk, want dat heeft met muziek te maken.” 

Wat voor programma het precies gaat worden, wil De Buisonjé nog niet verklappen. “Ik zou het wel leuk vinden als het een programma is dat met muziek te maken heeft.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen