Claudia de Breij vreest voor mediaprogramma

Foto: VARAClaudia de Breij vraagt zich af of haar mediaprogramma De Kunst van het Maken nog wel past op ‘verdiepingsnet’ Nederland 2. Dat schrijft de presentatrice in VARAgids. Als het eindelijk lukt om een goed programma neer te zetten, ‘dan nog ben je nooit zeker van je zaak’, aldus De Breij. “De Kunst van het Maken is een serieus programma over de media van de afgelopen week, met een luchtige,  vrolijke vrijdagavondtoon. Zoals onze opdracht luidde, destijds“, begint ze.

De tijden zijn nu veranderd. “Inmiddels heeft NPO 2 een nieuwe netmanager, die kiest voor verdieping. Wat geen slecht idee is, moet ik zeggen, maar waarbinnen ons programma dus al te snel gezellig is – wat het, inderdaad, een paar maanden geleden nog wel mocht zijn. Moest zijn.

Wat te doen? Misschien maar wat in al uw aardige mailtjes stond: ‘Gewoon jezelf blijven. Dan komt het altijd goed’“, aldus De Breij tegen haar lezers.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen