Catherine Keyl: ‘Ik ging niet in op Viola Holt’

Catherine Keyl heeft nare opmerkingen van Viola Holt tijdens de opnames van Ranking the Stars afgelopen weekend genegeerd. Dat vertelde de presentatrice vanochtend op 538. Keyl en Holt waren jarenlang verwikkeld in een vete en in Ranking the Stars werden ze herenigd. “Kijk, ik dacht eerst: ik doe niet mee. En toen dacht ik: ach, het is 18 jaar geleden. En toen kwamen er dus opmerkingen die 18 jaar geleden ook al gemaakt werden. Ik ben er gewoon niet op in gegaan, jongens.

Zelf is Keyl naar eigen zeggen helemaal niet boos op Holt. “Volgens mij is er helemaal niets. Toen we net begonnen met de 5 Uur Show liep het niet zo erg en toen bedacht een producent dat wij iets tegen elkaar hadden. Die had dat tegen de bladen verteld.”

Zo is de vete ooit ontstaan, legt ze uit. “Ik was van geen kwaad bewust, want we zagen elkaar ook niet zo vaak. We hadden een andere presentatiedag, dus hoe kun je dan iets tegen elkaar hebben?

Die vete is niet door John de Mol bedacht. “Nee, maar wel iemand in de buurt, ha ha.

Waarom Holt steeds maar doorgaat, en nu ook tijdens de opnames, weet Keyl niet. “Dat weet ik niet. Dan moet je Viola bellen.”

Verder heeft Keyl vooral genoten. “Het was enig om te doen. Ferry Doedens vind ik ook zo’n knuffel. Ik heb zo gelachen om alle opmerkingen die werden gemaakt. Richard Groenendijk is ook enorm geestig. Het was echt ontzettend leuk.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen