Valerio Zeno met nieuwe quiz No Brainer

Foto: BNNValerio Zeno gaat voor BNN het nieuwe programma No Brainer presenteren. In deze ‘uiterst spannende kennisquiz’ worden vriendschappen, familiebanden en werkrelaties op de proef gesteld. Dat heeft de omroep laten weten. Teams van vier bekenden gaan individueel een strijd aan tegen de klok in een poging om zoveel mogelijk geld bij elkaar te winnen voor het team. “De spanningen lopen hierbij hoog op wanneer de teamleden steeds afhankelijker worden van elkaars kennis.”

Dat kan spanningen onderling opleveren. “Het verkeerde voorzetje van je collega of vriend, zou zomaar een groot verlies kunnen betekenen.”

Wanneer het team met het gewonnen geldbedrag de allesbeslissende finale binnentreedt, zal maar één persoon namens zijn team een gooi mogen doen naar de prijzenpot. “Gaat dit mis, dan gaat het hele team met lege handen naar huis.”

De eerste aflevering is op maandag 19 augustus om 20.00 uur op Nederland 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen