The Voice 4 in première op 30 augustus

Geplaatst op vr 28 jun 2013 om 15:00

Het vierde seizoen van The Voice of Holland gaat op 30 augustus in première op RTL 4. De talentenjacht begint direct na Goede Tijden Slechte Tijden, dat dan weer aan een nieuw seizoen begonnen is. Dat blijkt uit uitzendschema’s van de tv-zender. The Voice of Holland is dé highlight van de augustusprogrammering van RTL 4. In het nieuwe seizoen van de tv-show zitten naast Marco Borsato en Trijntje Oosterhuis voor het eerst Ali B en Ilse DeLange in de draaiende stoelen.

Op maandag 26 augustus barst het nieuwe tv-seizoen los bij RTL 4 met nieuwe afleveringen van CSI en Bones. Een dag later keren Uitstel van Executie en Dubbeltje op zijn Kant terug op het scherm.

De woensdag is vanaf die week ingeruimd voor Love is in the Air en Derek Ogilvie, terwijl voor de laatste donderdag in augustus de tv-première van The Adventures of Tintin is aangekondigd.

The Voice of Holland staat op vrijdag, Ik Hou Van Holland en Dit Was Het Nieuws keren terug op zaterdag en zondag blijft de Vlaamse avond met de series Code 37 en Clan.
46 Reacties op “The Voice 4 in première op 30 augustus”


 1. Bamibal

  en Holland got tallent dan? en wat word er uitgezonden na x factor tot 30 aug?

 2. Anoniem

  Pfff so boring. Hier zit echt niemand op te wachten!

 3. Richard

  Geen ALi please

 4. Richard

  Na x-Factor komt het beste van Got Talant en X-Factor Worldwide
  Zie de uitzendschema’s op http://www.adverterenbijrtl.nl/exposure/spot-en-digital/tv/spot/dagschema's

 5. AnZoRadio™

  Je gaat vermoeden dat dit het seizoen gaat worden van de kelderende kijkcijfers bij RTL4.

 6. Anoniem

  Tegenvallend kijkcijfers!!! Het kan niet niet anders, deze programma wordt schaamteloos uitgemolken en Ali.B als jurylid?! Zelfs tokkie Nederland zal de rug toe keren

 7. Anoniem

  AnZoRadio. Nee vast wel weer rond de 1 miljoen kritekloze kijkzombies die naar potentiele eendagsvliegjes willen kijken…

 8. k:Alex

  Pas als Got Talent weer terug komt gaat de tv op vrijdag weer aan.
  In The Voice heb ik echt geen zin meer.

 9. rob

  hoe zo kelderende cijfers.vrijdagavond the voice.zaterdag 20uur wie ben ik?.20:30 ik hou van holland 22uur dit was het nieuws.en op zondag van af september waarschijnlijk divorce seizoen 2. lijkt mij een prima programering!!.
  of het 4e seizoen zo hoog scoort als de eerste seizoenen is afwachten….maar denk toch wel dat de winnaar op vrijdagavond word en ook met 1,5-tot 2 miljoen kijkers scoort het prima in de belangerijkste doelgroep.ik hou van holland hele tijd niet meer op tv geweest en hele zomer geen herhalingen.als je kijkt naar de kijkcijfers eerder seizoenen lijkt mij het geen slechte weekend programering.

 10. Sandertje

  @ Rob
  Waar heb jij leren schrijven? Taalcursusje Nederlands deze zomer zou je goed doen. :P

 11. Paula

  Met andere woorden: nul komma nul vernieuwing op RTL 4, maar lekker teren op oude successen…

 12. Attelenooijen

  @paula kijk eens voor de grap naar de programmering van de PO! Geen vernieuwing en lekker teren op oude successen

 13. LL

  Ben benieuwd, als er vier stoelen voor je omdraaien en je hebt de keuze, dan kiest er toch niemand voor Ali B? Als je een zanger bent.

 14. rob

  ik zie het nu zelf ook ).maar denken jullie dat rtl zwaar onderuit in september dat ned1 en sbs6 op vrijdagavond hoger gaat scoren dan rtl?

 15. dirkjan

  alle weer the voice kunen ze niet wat anders bekeken dan zoveels talent show

 16. J

  Wie Ben Ik? Wordt de hit van RTL4.

  Ik was bij opnames en het was geweldig! Echt grappig en lekker korte afleveringen

 17. Johannes

  Ik ben bang dat Ali-B de team dynamiek zwaar naar vbeneden trekt onder de coaches. De andere drie zijn van hoog kaliber en Ali-B, euhhh,… (ik hou het netjes) die niet.

 18. parker

  In de weekend hebben ze als je er van houd goede programmas,maar door de week is het echt bagger.

 19. Rogier, Amsterdam

  Op amusementsgebied is schraalhans koning bij RTL4! Van de ene talentshow naar de andere; wat een creatieve armoede! Maar ja, zo lang het volk dermate, tot op de draad versleten, formats vreet valt er geld aan te verdienen. En zolang dat het geval is wordt deze koe uitgemolken tot de laatste druppel. Ik zal er in elk geval geen minuut kijktijd aan verspillen.

 20. Ronald

  Hahaha, hoog niveau onder de coaches, Johannes?
  Het enige dat hoog is is de gage die ze ervoor ontvangen hoor. Beetje zeggen dat iemand het volgende talent wordt kan iedereen omdat je de meeste
  deelnemers aan The Voice dat kan laten geloven, Floppen vervolgens toch wel.

 21. Ronald

  @LL. Ben je een beetje zanger die het zingen serieus neemt doe je sowieso niet mee aan zoiets als The Voice. Want daar draait het uiteindelijk om de entertainment en kijkcijfers , niet om muziek…

 22. Anoniem

  JOHNNY DE MOL NAAR RTL!

 23. Anonymous

  Ronald topic zucht…

 24. Ronald

  Anonymous 19.01. Als je daar niet tegen kan, moet je wegblijven…

 25. Anoniem

  Toch triest dat het hoogtepunt van augustus pas op 30 augustus komt

 26. Anonymous

  Ronald 19:16 dat bepaal ik zelf wel ja! Telkens je gelijk halen heeft geen zin.

 27. KellyVanDerVeer

  Die meid moet eens flink genomen worden haha

 28. Ronald

  Ik wil mijn gelijk niet halen, maar mijn visie op die dingen worden nu ook al bevestigd door ex deelnemers zelf. Het geeft je een stempel wat het nog moeilijker maakt om door te breken…dat jij daar je ogen voor wil sluiten, moet je zelf weten Anonymous 19.29.

 29. BREAKING NEWS RTL4

  Johnny de Mol definitief naar RTL4. Hij gaat wensen van verstandelijk beperkten realiseren in Syndroom (van vader John), zie http://bit.ly/11SF50E

 30. gtstfites

  Johnny de Mol komt wel verder dan Beau

 31. Anonymous

  Ronald 20:06, zal wel meevallen allemaal. Sharon Doorson knalt zo 3 platen de top 40 in. Alsof dat niks is.. Daar kan menig artiest alleen maar van dromen.

 32. Ronald

  Anonymous. Daar heb je geen talentenjacht voor nodig. iemand als Caro Emerald knalt ook met gemak 3 platen de Top 40 in en beide studio-albums op 1.
  Zij zal ook n langere houdbaarheidsdatum hebben, is de sound dadelijk uit waar Sharon Doorson zxich in begeeft is het over met dr… en haar album is een flop gebleken…

 33. Anoniem

  Top 10 haalt ze echter niet, Anonymous 21.30. Laten we zeggen dat het een middenmoter is…

 34. Anonymous

  Caro scoort anders ook niet echt met laatste singles..

 35. Anonymous

  Liquid Lunch doet ook nix

 36. Anonymous

  High on your love stond hoger dan Tangled up in top 40 en itunes

 37. Anoniem

  @Ronald, het succes van Caro Emerald is al veel minder geworden. Alles klinkt ook hetzelfde en met zo’n specifieke sound is de houdbaarheid dan heel laag. Haar singles slaan veel minder aan. Haar huidige album lift nog mee op het succes van het vorige album (zoals vaak het geval is na een succes). De verkopen zeggen echter niet dat men haar album goed vinden. Mensen kopen namelijk vaak een album op basis van het vorige album en hebben dat album nog niet geluisterd als ze het kopen. Het volgende album zegt echt hoe het er voor staat.

  Wat dat betreft hebben Anouk, Ilse DeLange en Laura Janssen en zelfs de kiddy pop van Miss Montreal een langere houdbaarheidsdatum. Die hebben een tijdloos geluid in tegenstelling tot het eenzijdige geluid van Caro Emerald.

  Daarnaast is het gigantisch moeilijk om als artiest in Nederland een kans te krijgen. Hoewel jij dat ‘knalt ook met gemak’ noemt maar dat is nogal naief gedacht. Het is ook te simpel om er een selectief voorbeeld uit te halen. Dat is een uitzondering op de regel.

  Tuurlijk is het beter om het zonder talentenshows te doen maar voor veel artiesten is dat de enige kans. Je vergeet te makkelijk dat het een keuze is tussen het proberen wat die kans brengt of een baan zoeken waar ze geen zin in hebben omdat er geen alternatief is. Niet iedereen heeft de mogelijkheden om zomaar even een single, laat staan een heel album op te nemen, ook niet nu het makkelijker is dan 10 of 20 jaar geleden.

 38. Anoniem

  @Ronald, het album van Caro Emerald is in mei uitgekomen en staat niet eens in de top 100 bij Spotify. Dus er wordt relatief weinig naar geluisterd in tegenstelling tot de albums van Anouk, Blof, Laura Jansen, Andre Hazes, Guus Meeuwis en Mr Polska.

 39. Youri

  yessss, zondag naar de opnames voor TVOH

 40. BREEKIEBREEK

  ROT TOCH OP MET DIE TROEP. INFERIEURE ZANGERTS WAAR NIEMAND OOIT MEER IETS VAN HOORT.

 41. Elwin

  Kijkcijfers gaan dalen denk ik, mede dankzij Ali B. Dan is The Voice UK toch leuker om naar te kijken denk ik.

 42. Anoniem

  Weer Ali B? Boring. Maar ik kijk al niet meer sinds S3.

 43. LL

  Caro Emerald krijgt inderdaad veel te veel eer voor haar matige liedjes die allemaal op elkaar lijken. Het gaat bij haar veel meer om een plaatje uitbeelden (die look, en elk liedje waarin ze een omgeving beschrijft….ik zat lekker koffie te drinken op de avenueee … :P ) maar er zit geen inhoud in, niks persoonlijks van haar zelf. Dat gaat gauw vervelen.

 44. Borre

  Jammer dat de aanwezigheid van Ilse in verdrukking komt door de aanwezigheid van Ali B

  Als John de kijkcijfers van X-factor vooraf geweten zou hebben zou hij dan ook voor Ali hebben gekozen?

 45. Anoniem

  Ali b heeft geen kanidaten meer dat zegt mij meer dan genoeg
  Die gast heeft geen talent en hij is niet te verstaan omdat hij niet normaal praat
  Zeg maar dag dag met de voice kijkcijfers dus bye bye

 46. Jesse

  Waarom loopt altijd iedereen een programma of jury af te kraken voor het überhaubt op TV is geweest. De programma’s X-factor en The Voice zitten toch wel anders in elkaar. Misschien loopt het bij The Voice juist wel met de talenten van Ali B. Ik heb van X-Factor niks gezien omdat ik de laatste tijd sowieso weinig zin heb nog TV te klijken, maar ik geef elk nieuw programma, of vernnieuwing wel een kans. Tegenwoordig heeft men al een mening voor het programma is uitgezonden, dat vind ik een foute gang van zaken. Helaas is de Nederlandse cultuur er tegenwoordig op gebrand dingen af te zeiken en te laten mislukken. Waar het afzeiken van talenten (Idols) inmiddels op TV is achter gelaten, gaat het Nederlandse volk gewoon door met afzeiken. Dan lopen ze notabene te zeiken dat er weinig veranderd op TV. Verander dan eerst ook eens je eigen mentaliteit, die is namelijk ook al jaren oud ;)

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.