The Voice 4 in première op 30 augustus

Het vierde seizoen van The Voice of Holland gaat op 30 augustus in première op RTL 4. De talentenjacht begint direct na Goede Tijden Slechte Tijden, dat dan weer aan een nieuw seizoen begonnen is. Dat blijkt uit uitzendschema’s van de tv-zender. The Voice of Holland is dé highlight van de augustusprogrammering van RTL 4. In het nieuwe seizoen van de tv-show zitten naast Marco Borsato en Trijntje Oosterhuis voor het eerst Ali B en Ilse DeLange in de draaiende stoelen.

Op maandag 26 augustus barst het nieuwe tv-seizoen los bij RTL 4 met nieuwe afleveringen van CSI en Bones. Een dag later keren Uitstel van Executie en Dubbeltje op zijn Kant terug op het scherm.

De woensdag is vanaf die week ingeruimd voor Love is in the Air en Derek Ogilvie, terwijl voor de laatste donderdag in augustus de tv-première van The Adventures of Tintin is aangekondigd.

The Voice of Holland staat op vrijdag, Ik Hou Van Holland en Dit Was Het Nieuws keren terug op zaterdag en zondag blijft de Vlaamse avond met de series Code 37 en Clan.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen