Britt en Ymke in voetsporen Gerard Joling

Britt Dekker en Ymke Wieringa komen met een nieuwe show waarin verhalen uit de roddelbladen worden gecheckt. De tv-show heet Waar Rook Is… Zijn Britt & Ymke en start op 27 augustus. Dat heeft RTL 5 vandaag laten weten. Het tweetal treedt in de voetsporen van Gerard Joling, die ruim tien jaar geleden ook zo een programma maakte voor SBS 6. In De Waarheid bezocht hij elke week BN’ers als Irene Moors en Pim Fortuyn om met hen verhalen uit de roddelbladen door te spreken.

Het is volgens RTL 5 hoog tijd voor het programma. “Er wordt van alles geschreven over onze BN’ers in de roddelbladen. Maar of dit allemaal waar is, is nog maar de vraag. Britt en Ymke gaan in hun nieuwe programma op zoek naar de feiten achter de artikelen in de weekbladen.

Het programma zal elke dinsdag om 21.30 uur te zien zijn. Er worden in elk geval acht afleveringen gemaakt.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen